måndag 17 mars 2008

Snö - bu eller bä?

När man inte sett en endaste snöflinga under den period då det borde ha kommit och då man äntligen vågar tro att vintern på allvar har lämnat oss till förmån för grönskande buskar och söta blommor i rabatterna, vad händer då? Jo, plötsligt virvlar det snö hela dagen lång!
Usch & fy, säger mamma, men en positiv sak var att vi på vår hemaftonsaktivitet idag kunde inviga Rebeccas julklapp - en rosa pulka! Jätteroligt tyckte Rebecca! Och mamma var tvungen att hålla med att det kanske inte var helt dumt med lite snö ändå...


Våra charmtroll Felicia & Alexandra är nu 5½ månader och båda har nyligen fått sina första tänder! Dagarna fylls av ivriga försök till att rulla runt på golvet, skjuta sig in under soffbordet, dregla, gnaga och snora på allt man kommer åt. Tydliga försök att "prata" har även gjorts: "mavavavava"... Alla 3 i tjusiga randiga tröjor!

Mamma försöker vara duktig och snäll och tålmodig och allt det där, men ibland kan hon inte riktigt behärska sig när sömnbristen gör sig påmind. Då får Rebecca försöka se till att mamma skärper sig genast!

2 kommentarer:

Villeosagamamman sa...

Oj, jag hade helt missat att du varit så duktig och lagt upp så mycket nytt! Verkligen roligt att se alla godingarna, även om jag ser er varje vecka. Gillar fotot och kommentaren om snäll mamma...

kram, Katrin

Anonym sa...

Mysigaste familjen i stan! :) Men nu är det väl dags för lite uppdatering?!? Snön försvann ju för länge sen! :)