tisdag 26 augusti 2008

Dum tvillingkommentar...

Jo, när vi var i Frankrike fick vi enormt mycket uppmärksamhet vart vi än gick med vår tvillingvagn (vi såg inga andra vagnar som vår, så de kanske aldrig har sett såna förr - jag antar att det är vanligare där med vagnar på längden istället för på bredden). Folk stirrade och pekade och skrek och tjöt förtjust när vi gick förbi, särskilt de asiatiska turisterna blev alldeles till sig när vi passerade dem.
Det såg uppenbarligen väldigt imponerande ut när vi kom där med en tvillingvagn med små blonda töser och en liten Rebecca i sulkyn brevid. En del trodde att vi hade trillingar. Många människor ställde sig t.o.m framför oss och fotade oss+våra barn, utan att be om lov, precis som om vi var en vandrande cirkus, haha.
Folk var väldigt gulliga & snälla mot oss och sade så snälla saker om våra barn och berömde oss och lyckönskade oss och det var väldigt positivt alltihop!

Men, som tvillingförälder kan man få en del "annorlunda" kommentarer och en dag fick vi tidernas (dummaste) kommentar av en tjej som stod i grönsaksståndet i Rouen:
-Har ni tvillingar?
-Ja.
-Vad märkligt/lustigt........Hur gamla är de?
-9 månader.
-Båda två??
-Öööööh, ja...!

1 kommentar:

Lunicrax sa...

haha!!! otroligt... :) I övrigt - vilken underbar resa!!!! Vad roligt att du lagt upp bilder, och berättar om den! Får Frankrike-längtan...
Kramar från T :)